Slatka zimska čarolija – najslađa praznična zabava

Tvornica keksa Mira i Grad Prijedor prvi put ove godine za svoje sugrađane organizuju  Slatku zimsku čaroliju , najslađu zimsku zabavu s pregrštom zabave, poklona, i raznovrsnih gastronomskih poslastica za sve uzraste i ukuse.

Slatka zimska čarolija naziv je prigodnog prazničnog programa koji će biti održan od 20. 12. 2017. do 21. 01. 2018. u Ljetnoj bašti. Ovaj, Prijedorčanima dobro poznat prostor, biće pretvoren u zabavni , veseli park sreće i smjeha za male, ali i velike posjetioce željne okupljanja, druženja i raznovrsnih prazničnih sadržaja. 

Ljubiteljima zimskih sportova svakodnevno će na raspolaganju biti klizalište, na kojem će se , uz muziku i mogućnost iznajmljivanja klizaljki, održavati raznovrsni programi. Zahvaljujući školi klizanja, uz one koji jedva čekaju pokazati svoje klizačko umijeće, na ledu će uživati i svi ostali, posebno najmlađi. 

Kako bi doživljaj zimske čarolije bio potpun, vikendom će biti održavani razni koncerti i popratna događanja, a u segmentu gastro ponude posjetioci će se moći okrijepiti slanim i slatkim zalogajima ili toplim napicima, od kuvanog vina do vruće čokolade. Očekuje se i dolazak Djeda Mraza, a svojim najmlađima , roditelji će slatke poklon paketiće, ali i najraznovrsnije slatkiše, moći kupiti na samom mjestu događanja.

Programom Slatke zimske čarolije, Tvornica Mira i Grad Prijedor žele svojim sugrađanima pokloniti doživljaj praznika u atmosferi i na način na koji to rade veliki gradovi.

Uživajte u druženju s porodicom i prijateljima , u ambijentu “Slatke zimske čarolije” 

Srećni praznici!